Nye indlæg

Bestyrelsen har oprettet en blog hvor emner der vedrører grundejerforeningen kan diskuteres. Indtil videre har vi ikke formuleret regler for hvad der kan og ikke kan diskuteres her, vi håber det ikke bliver nødvendigt. 
 
Blog

Ønsker til bestyrelsens arbejde

10-09-2013 20:30
Med helt nye friske kræfter er vi allerede igang med at opdateringer og forbedringer til hjemmesiden, men hvis du har andre foreslag eller måske gerne selv vil deltage i arbejdet, så skriv gerne her på bloggen.

Kommentarer

 • #1
 • Søren, bestyrelsesmedlem
  24-03-2016 20:10
  Kære Isaac

  Jeg kan godt forhøre mig lidt i bestyrelsen hos de gamle rotter, men mig bekendt har det ikke været oppe før mht fiber.

  Hvis det er noget du brænder for synes jeg at du skal lufte ideen hos dine naboer. Måske lave en form for afstemning i fælleshuset eller ved fællesspisning eller lign. Simpelthen for at se om der er opbakning nok. Jeg tror at du skal have mange potentielle kunder i biksen før et firma vil lægge kabler.

  Dertil kommer at få lov af kommune osv.

  Ærligt tror jeg at det på nuværende tidspunkt er dødfødt, men at føle dig frem mht opbakning er første skridt.

  Mvh Søren


 • #2
 • Isaac Alves
  08-05-2015 10:52
  Kære Søren

  Først og fremmest vil jeg gerne både takke dig og bestyrelsen en velgennemført generalforsamling :)

  Vi er flyttet ind i kvarteret for omk. 4 måneder siden og har undersøgt muligheden for at få etableret en fiber forbindelsen til vores lejlighed, men som du måske godt ved er det ikke så nemt. For at få et firma til komme ud og kigge på det skulle der være flere som ønsker det. Internet fiberforbindelsen ville give alle et bedre, mere stabil og biligere internet forbindelsen. Jeg laver til daglig internet forbindelser til vores folkeskoler - ink. Lundehusskolen :) og ved en del om emnet. Er det noget i har drøftet i fortiden? (Jeg taler ikke om kable TV men ekslusivt om internet forbindelsen).


 • #3
 • Søren (webmaster)
  13-03-2015 17:36
  Kære Marianne,
  Jeg bor på Studsgaardsgade og bruger selv car2go. Det er korrekt at de parkterer udenfor gratis alle steder og hele Lyngbyvejskvarteret er desuden gratis at parkere i - ligesom Haraldsgade, Bortigsgade, Rovsingsgade osv. Car2go er et alternativ til at købe en bil - hvis man ikke helt har brug for én til hverdag - men kun én gang imellem. Jeg ville ikke selv bruge car2go, hvis ikke det var fordi de var parkeret lige om hjørnet. Mit eneste alternativ er at købe en bil, som jeg så ville parkere tættest muligt på min bopæl.
  Jeg ville ikke selv følge en sådan henstilling da hele pointen forsvinder.
  Mvh Søren


 • #4
 • Marianne
  24-02-2015 10:14
  Kunne bestyrelsen ikke opfordre til brugere af Car2go ( lejebiler), at parkerer bilen efter brug udenfor vores gader f.ex.i Rovsinggade. Pt. Altså idag tirsdag d. 24.2 står 6 biler og fylder op flere dage, mens
  Beboere, der vender retur til hjemmet efter kl 17 ikke kan finde p. Pladser i vores gader.
  Car2 go kan parkere gratis de fleste steder i City, så vidt jeg kan læse.
  Blot en opfordring !!!!!? Mvh. Marianne


 • #5
 • Søren Broman
  24-02-2015 00:17
  Kære Poul,

  Ved hussalg er det nu et lovkrav at man laver en sådan energiklassificering som også indeholder foreslag til forbedringer. Husene er meget forskellige og derfor ville det være lidt af en udgift at få foretaget en generel undersøgelse.
  Efter isolering af mansard (og skråtag) og nye vinduer er min bolig i energiklasse C og ved energiklassificering fik vi et reelt forslag til en forbedring som ville bringe boligen i klasse B.
  Mvh Søren Broman (webmaster)


 • #6
 • Poul Børge Pedersen VH51
  31-01-2015 18:51
  Da vores huse opvarmningsmæssigt er i energiklasse D, E eller F, ville det være kært, om vi fik en varmesagkyndig til at foreslå hvor i husene man får mest ud af en isoleringsindsats. Selv har jeg en fordom om, at bare 20 mm isolation i trappeopgangene på ydermur plus en meter ind på brandmurene kunne give et stort komfortmæssigt bidrag, lige som 20 mm generelt på ydervæggene ville give en enorm forbedring. Spørgsmålet er bare om murvælrket kan tåle ikke at blive varmet så meget op indefra.


 • #7
 • Søren Broman (Webmaster)
  30-01-2015 17:27
  Kære Svend,

  Den slags kommer faktisk an på hvilken gade vi taler om. De fleste gader i kvarteret er private, men Studsgaardsgade f.eks. er eget af København.
  Umiddelbart tror jeg at du har lidt af en kamp foran dig hvis du skal have etableret en "privat" parkeringsplads selvom København før har favoriseret elbilen.
  Jeg kender ikke til andre sager som denne, men spørger gerne ad i bestyrelsen.
  Mvh Søren


 • #8
 • Svend Joensen
  04-12-2014 09:22
  Hej Bestyrelse

  Jeg overvejer at købe en el-bil, men jeg har desværre ikke egen parkeringsplads, hvor jeg kan lade den op. Er der mulighed for at reservere pladsen foran min bolig - måske bare periodevis - således at jeg kan nå bilen med en ledning fra boligen?

  Kender I til andre med el-bil i kvarteret som har fundet en løsning på at oplade bilen?

  Vh. Svend, HPØ 41, st

  PS. Jeg er ikke sikker på at denne blog er det rigtige sted for min henvendelse, men jeg kan ikke finde e-mail-adresser eller andre steder at sende en elektronisk besked.


 • #9
 • Søren Broman
  04-09-2014 15:21
  Kære Adam,
  Interessant ide. Jeg stod faktisk og skulle bære en vaskemaskine den anden dag - som sikkert resten af Lyngbyvejskvarteret pga regn.
  Jeg bringer det op iaften.
  Mvh Søren


 • #10
 • Søren Broman
  04-09-2014 15:17
  Kære Marianne,
  På Københavns Kommunes hjemmeside redegøres der for arbejdet for at gøre Ydre Østerbro mere modstandsdygtig forover store regnskyl: http://www.kk.dk/da/borger/byggeri/klimatilpasning/skybrud/skybrudssikring-af-din-bydel
  Jeg ved tilfældigvis at der skal etableres et "grønt" område på den anden side af Lyngbyvej. Hvordan og om det skal afhjælpe Lyngbyvejskvarteret ved jeg desværre ikke.
  KK er ikke i tvivl om at Ydre Østerbro har problemer og både Lersø Parkalle og Ryparken var hårdest ramt af alle i denne omgang - og vi er jo lige i smørhullet mellem de to.
  Jeg har personligt løftet mine kæreste ejendele op over 50 cm. Indtil videre anbefaler jeg dig at gøre det samme - selvom dette naturligt ikke er en permanent løsning for hele KK.
  Mvh Søren (webmaster)


1 2 3  >

Skriv en kommentar