Nye indlæg

Bestyrelsen har oprettet en blog hvor emner der vedrører grundejerforeningen kan diskuteres. Indtil videre har vi ikke formuleret regler for hvad der kan og ikke kan diskuteres her, vi håber det ikke bliver nødvendigt. 
 
Blog

Ønsker til hjemmesiden

03-12-2013 17:28
Hvad gik du herind efter og fandt du hvad du ledte efter? Fortæl os din mening og diskutér din mening med andre beboere her på bloggen.

Kommentarer

 • #1
 • Søren, bestyrelsesmedlem
  24-03-2016 20:04
  Kære Jens

  Jeg har også set dem. De stod og talte mens de så op på et tag på STU og diskuterede højlydt på et fremmedsprog af en slags. Jeg var ude at drøne med barnevognen og de syntes ikke godt om at jeg hang lidt ud og så hvad de havde gang i. Jeg fortalte dem om vores servitutter osv. da de omsider aggressivt henvendte sig til mig og spurgte hvorfor jeg ikke bare tog et billede af dem. Det endte med at jeg modvilligt tog imod et kort fra dem og de kørte deres vej. Jeg har ikke set dem siden.

  Der var engang en såkaldt RSS feed her på siden som jeg desværre ikke var været i stand til at holde i live - mest fordi jeg ikke ved hvordan. Vi har talt om at åbne op for det igen - ikke med dette i tankerne - men hvorfor ikke?

  Jeg er blevet lovet hjælp til dette RSS feed så kan jeg se om jeg kan nå at få en poster eller lignende sat op til generalforsamling.

  Tak for tippet og input.

  Mvh Søren


 • #2
 • Jens Bjarnø
  29-01-2016 13:28
  Jeg har i dag den 29.1.16 lige oplevet et engelsktalende murersjak, der tilbød at reparere min skorsten, som de mente skulle fuges. Desuden havde de set at nogle tagsten var revnede. Altsammen havde de observeret, da de havde repareret naboens tag eller skorsten!! Sagen er bare den, at ingen af mine naboer kendte noglet til dem!!! De kører rundt i en hvid varevogn uden firmaangivelse af nogen art og var gået i gang med at rejse en stige op til taget (ulovligt), inden jeg fik standset dem. Jeg savner en mulighed for, at vi via hjemmesiden her kan advare hinanden om sådanne tiltag på en organiseret måde. Fx kunne man tænke sig, at man tilmeldte sig med sin mailadresse og fik automatisk besked med det samme, når den slags hændelser indtraf. Personligt ville jeg gerne være med til, at foreningen betalte nogen for at etablere sådan en ordning. Forslaget er hermed givet videre til almindelig drøftelse i bestyrelsen.
  Jens Bjarnø, FFU 26


 • #3
 • Søren
  12-08-2014 10:27
  Til Kirsten,

  Desværre er Håndbog for Husejere på mange punkter forældet. Den er godkendt af generalforsamlingen og vi må ikke umiddelbart rette disse ting uden at det bliver godkendt af en generalforsamling.
  Med hensyn til TDC kan der være sket mange ting siden 2004.
  Jeg kan ikke forestille mig at du betaler for noget TV gennem dit kontingent.
  Mvh Søren (webmaster)


 • #4
 • Kirsten
  31-07-2014 12:49
  Hvor endte sagen om postkasserne?
  Fik vi dispensation?


 • #5
 • Mohammad
  12-07-2014 16:41
  Den er lidt le6ngere nede pe5 forsiden. Men her kmomer den:1) Valg af dirigent og referent2) Formandens beretning og dens godkendelse.3) Det reviderede regnskab og dets godkendelse.4) Beretning fra diverse udvalg.5) Indkomne forslag.6) Valg af medlemmer til bestyrelsen.7) evt.


 • #6
 • kirsten kardel
  13-05-2014 19:03
  Hej, er lige tilflyttet og faldt over kabel-tv-siden i "håndbog for husejere" hvor der står at alle ejendomme som minimum modtager den såkaldte grundpakke hvor afgifterne til TDC opkræves sammen med kontingentet.
  Er det forældet info?
  Jeg har nemlig spurgt hos både TDC og yousee som ikke kan se at jeg skulle være tilsluttet noget.
  på forhånd tak for svar
  mvh
  kirsten kardel
  eng1


 • #7
 • Søren Broman
  11-05-2014 14:08
  Kære Tom

  Det er muligt at lave et sådan forum. Det er dog ikke nemt.
  Jeg er simpelthen ikke dygtig nok til progammering til at lave et sådan forum.
  Hvis du føler meget stærkt for at få et sådan forum op at køre foreslår jeg, at du laver et forslag til bestyrelsen. For hvis der skal bruges penge på at udvikle det, så skal generalforsamlingen bestemme det.

  Jeg håber at du forstår at det ikke er fordi vi ikke vil, men fordi vi ikke kan - og derfor skal købe os til det. Og det skal generalforsamlingen pålægge os. Vi kan ikke bare gøre det.

  Mvh Søren


 • #8
 • Sabrina Ellesøe (best medl)
  12-12-2013 19:30
  Hej Tom

  Tak for et godt forslag. Vi har møde i bestyrelsen i aften, hvor vi lige vender det. Så hører du mere derefter.
  Mvh Sabrina


 • #9
 • Tom Egelund
  08-12-2013 20:21
  Hej hjemmesidebestyrere,
  Hvad med at tilføje hjemmesiden et markedsforum, hvor man kan søge eller udbyde ting til salg?
  Helt aktuelt savner jeg en mulighed for at annoncere en andelslejlighed til salg. Jeg er gennem årene (blot ikke lige nu!) jævnligt stødt på folk i området, som søgte bolig i Lyngbyvejskvarteret, og det ville da være oplagt med en internetbaseret annonceringsmulighed i tilgift til udhængsskabet på fælleshuset.

  Mvh
  Tom Egelund
  VH6


1 

Skriv en kommentar