Nye indlæg

Bestyrelsen har oprettet en blog hvor emner der vedrører grundejerforeningen kan diskuteres. Indtil videre har vi ikke formuleret regler for hvad der kan og ikke kan diskuteres her, vi håber det ikke bliver nødvendigt. 
 
Blog

Anbefal en håndværker

05-10-2013 10:39
Har du haft en god (eller måske en dårlig) oplevelse med håndværkere her i Lyngbyvejskvarteret. Så del den med dine naboer her på bloggen.

Kommentarer

 • #1
 • Mathias
  20-03-2018 18:07
  Hej, jeg vil rigtig gerne anbefale Nova VVS.
  De var ude i min lejlighed efter en større vandskade (som jeg ikke var opmærksom på). Jeg synes deres pris, i forhold til de andre, der også gav et tilbud, var virkelig fair!
  Så stærk anbefaling til Nova VVS.
  I kan nok også læse lidt om dem her: https://novavvs.dk/


 • #2
 • Beth ENG 23
  14-08-2016 13:06
  Hafnia VVS v. Espen Hagen ved etablering af bad på 2. sal
  I forsommeren 2016 fik vi etableret nyt bad på 2. sal og renoveret køkkenet. I planlægningsfasen indhentede vi tilbud fra 3 VVS’er. Vi valgte Hafina-VVS v. Esben Hagen tlf. 6011 8301. Esben var ikke den billigste, men vi kendte hans arbejde fra 2012 hvor han samarbejdede med Jakob Hilbig om tagudskiftning. Han formede bl.a. en kopi af den oprindelige zinkstern, som er en del af frontsiden på alle huse i Engelstedsgade.
  Etablering af et badeværelse kræver koordinering mellem murer, vvs, tømmer, elektriker og maler. Esben er fleksibel i planlægning og overholder aftaler i forhold til os og andre håndværkere. Esbens rådgivning undervejs ved uforudset vvs opgaver er yderst kvalificeret. Affaldsstammen fra de tre køkkener havde desværre mange ”jernsvampe” og blev også udskiftet. Udførelsen af vvs-arbejdet er helt i top. Vi har gennem 33 år brugt forskellige vvs’er og vi har nu fundet vores afløser for Niels Steensen tidl. Thomsens VVS.
  Vi bruger igen murer Per Clausen tlf. 2095 8584, han samarbejder med elektrikeren Carsten Rønnov tlf. 4055 8386. Per stod for støbning af gulv, opretning af muret vægge (de var meget skæve), læg- /opsætning af gulv- /vægfliser. Carsten etablerede el i bad og køkken og med ideer til, hvilke alternativer, der var til vores ønsker. Herudover bevidstgjorde de os om, at etablering af et nyt baderum varer ca. 4-6 uger bl.a. på grund af materialers tørretider.
  De tre selvstændige håndværkere vi har brugt til etablering af bad er alle små selvstændige firmaer. De sætter en ære i deres fag, medvirke til gode løsninger og samarbejde med hinanden. De forklarer byggeprocessens delopgaver for bygherren.
  Vh
  Beth

  PS: Etablering af bad er ansøgt og godkendt via Teknik og Miljøforvaltningen (TMF) i Københavns Kommune, det foregår digitalt. Proceduren for byggetilladelse hos TMF tog små 2 måneder.


 • #3
 • Beth Stær Peters
  22-12-2015 10:23
  Vi overvejer en mindre ombygning. Vi bor i et 2- familiehus og skal derfor ansøge Teknik og Miljøforvaltningen om byggetilladelse. Via forvalt¬ningen erfarer jeg, at man kan kontakte Dialogteam på 3366 3710 kl. 10-14. De yder vejledning og hjælp, så man enkelt kan få et overblik over, hvorvidt byggeplanerne er inden¬for de gældende regler for Københavns Kommune og Lyngbyvejskvarteret. Teamet har digital adgang til de tinglyste servitutter for den enkelte ejendom, by-, lokal- og kommuneplan (B)samt http://kp11.kk.dk/artikel/bebyggelsesbevaring.

  På følgende link: http://kbhkort.kk.dk under byplanlægning finder man bl.a. oplysninger vedr. tinglyste servitutter (Romertalsdeklarationer) og Rammeområder. Dialogteamet kan oplyse den forventede procedure for sagsbehandlingen og de forventede sagsbehandlingstider.

  Da Lyngbyvejskvarteret er bevaringsværdigt i kategori 3 er det arkitekt Jens Jacob Bierring (JJB), der på Kommunens vegne varetager vurderinger vedr. æstetiske ændringer for vort kvarter. Jens Jacob Bierring har tlf. 3366 1381 eller jebier@tmf.kk.dk. Vi har endnu ikke kontakten JJB, da vi ikke er 100% afklaret med, den udvendige ændring. Vi henvender os til kvarterets servitutudvalg, når vi har modtaget Kommunens afslag eller godkendelse.


 • #4
 • Jannik Madsen
  09-12-2015 21:10
  Hej Søren.
  Kan du fortælle lidt om de problemer du havde med taget efter AC-Tag havde været igang og hvorfor det har givet en K3?
  Vi er ved at indhente tilbud på nyt tag og vil jo gerne høre alle ris/ros der findes inden man tager sit valg.
  På forhånd tak.
  Mvh. Jannik, Eng. 49


 • #5
 • Marianne Thorup
  05-09-2015 17:25
  Åh nej. Vand i kælderen igen fredag og på vej ind lørdag. Vores problem er en lille rist ved kælderdøren, vandet løber retur fra samlebrønden i gården ( tagrende) og trænger under døren ind i kældergangen. Brønde og tagrender er selvfølgelige renset og efterset.

  Nogle gode ideer ??? Gode håndværkere ??
  Magter ikke flere weekender i kælderen 😩
  Mvh. Marianne


 • #6
 • Søren (bestyrelsesmedlem)
  04-08-2015 14:13
  Kære Martin P

  Vi brugte AC tag og facade. De var billigst; ca. 350.000 kr.
  Vi har efterfølgende haft problemer med taget eftersom det åbenbart ikke er blevet lavet korrekt og vi har en K3 på vores bygning. De var dog hurtige og effektive og det er blevet rigtig flot.


 • #7
 • Beth Stær Peters
  31-07-2015 10:04
  Vedr. Nyt tag
  I 2012 fik vi lagt nyt tag, efterisoleret tagetagernes, lagt nyt gulv, grundig rep. af een kvist. Vi brugte Jacob Hilbig. Vi valgte ham blandt tre tilbud, prisen var højere end den billigste. Han er på internettet og annoncerer i kvarterets blad"Gadespejlet". Billedet i annoncen er af vores hus ENG 23. Vh Beth


 • #8
 • Martin P
  07-07-2015 21:13
  Hej

  Vi overvejer at købe en bolig i jeres charmerende kvarter. Taget trænger dog til en udskiftning. Er der nogle, der har erfaringer omkring pris og evt anbefaling af håndværker?

  På forhånd tak.

  Martin


 • #9
 • Beth Stær Peters
  08-05-2015 11:41
  Ups, ordet IKKE manglede i første udgave. ;-) Beth

  Nyt tag samt indretning af tagetagen til beboelse i 2012

  I 1985 fik vi opholdstilladelse af loftetagen efter ansøgning hos Københavns Kommunes byggesagkyndige, Dengang entrerede vi med ingeniør og entreprenør.

  I 2012 skulle vi have nyt tag. I den forbindelse kontaktede vi Miljø og Teknik forvaltningen, da vi ønsker at ændre opholdstilladelsen til beboelse på tagetagen.

  Blandt vores venner anbefalede en arkitekt og en håndværker, at vi lagde fast tag (krydsfinerplader under tegltaget). Et forslag med mange fordele, det betød at tagryggen skulle hæves 2,5 - 5 cm. Den ansvarlige arkitekt for bevaringsværdige huse herunder Lyngbyvejskvarteret , kunne ikke give lov til, at vi løftede tagryggen end ikke [her står det manglende ikke] 2,5 cm.

  Vi isolerede med 300 mm mod tidligere 200 mm, en fin besparelse på vinterens fjernvarmeregning.

  Ovenstående oplyste jeg om på genrealforsamlingen i 2013 og igen den 8. maj 2015.

  Jeg skriver, så andre husejere i kvarteret kender kommunens holdning inden man evt. retter henvendelse med egne projekter. Eller man sparer tid på henvendelse til kommune og undgå unødig besvær – ting tager tid.

  :-) Beth ENG 23


 • #10
 • Beth Stær Peters
  08-05-2015 11:15
  Nyt tag samt indretning af tagetagen til beboelse i 2012

  I 1985 fik vi opholdstilladelse af loftetagen efter ansøgning hos Københavns Kommunes byggesagkyndige, Dengang entrerede vi med ingeniør og entreprenør.

  I 2012 skulle vi have nyt tag. I den forbindelse kontaktede vi Miljø og Teknik forvaltningen, da vi ønsker at ændre opholdstilladelsen til beboelse på tagetagen.
  Blandt vores venner anbefalede en arkitekt og en håndværker, at vi lagde fast tag (krydsfinerplader under tegltaget). Et forslag med mange fordele, det betød at tagryggen skulle hæves 2,5 - 5 cm. Den ansvarlige arkitekt for bevaringsværdige huse herunder Lyngbyvejskvarteret, kunne ikke give lov til, at vi løftede tagryggen end 2,5 cm. Vi isolerede med 300 mm mod tidligere 200 mm, en fin besparelse på vinterens fjernvarmeregning.

  Ovenstående oplyste jeg om på genrealforsamlingen i 2013 og igen den 8. maj 2015.

  Jeg skriver, så andre husejere i kvarteret kender kommunens holdning inden man evt. retter henvendelse med egne projekter. Eller man sparer tid på henvendelse til kommune og undgå unødig besvær – ting tager tid.

  Beth ENG 23


1 2 3 4  >

Skriv en kommentar